Excerpts in Albanian

Albanian

Excerpt from Until the Victim Becomes our Own
REVISTA LETRARE, ALBANIA, SEPT. 2022
POENA DAMNI: THE TRILOGY

Në fund gjithçka do të zinte vendin e vet dhe historia do të ishte e tëra nga fillimi. Së pari duhej t’i gjente, por mbizotëronte katrahura, ngjante sikur krejt bota të kish flakur sendet e veta aty, male me objekte, që u ndeshën mes tyre për herë të parë. Nga larg dukej si një ...